#METOO; Brandpunt kro-ncrv

Machtsmisbruik en seksuele intimidatie en aanranding in de modellenwereld. Is ook iets dat in Nederland gebeurd. Samen met het programma Brandpunt van KRO-NCRV hebben we een verslag gemaakt over misstanden in deze branche.  Of je nou professioneel model bent of hobby model, het komt helaas overal wel voor deze misstanden. Deze uitzending is 07 november op kanaal npo 2 kro-ncrv om 20:25u.

Daarom is het belangrijk dat mensen er voor uitkomen. Dat ze niet hoeven te schamen wat hun is overkomen. Hoe meer mensen er voor uitkomen hoe eerder zulke personen gestopt worden met deze praktijken.

Artikelen Brandpunt kro-ncrv;

Nederlandse modellen in actie na #metoo: tientallen meldingen intimidatie en misbruik.

Nederlands topmodel seksueel misbruikt: ‘Ik wil jonge modellen waarschuwen’

Na #metoo: dit fotomodel komt in actie tegen ‘vunzografen’

 

Team stichting meldpunt modelfotografie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *