Valse beschuldigingen van Ronald Laken/Modellenstichting

Helaas blijft de oprichter van de modellenstichting Ronald Laken ons al meer dan een jaar valselijk te beschuldigen en onze naam van de Stichting en zijn bestuursleden van laster en smaadschrift te voorzien. Hij plaatst deze beschuldigingen op al zijn pagina’s en maakt zelfs pagina’s met onze intellectueel eigendom naam. Om zodoende ons verder van laster en smaadschrift te voorzien.

De beschuldigingen die hij uit zijn niet de minste (we geven ook meteen onze toelichting erop);

  • Dat wij een maand later dan de modellenstichting zouden zijn ingeschreven en opgericht. (Dat klopt wij zijn een maand later ingeschreven dan de modellenstichitng, echter bestaan wij al veel langer. Alleen toen als Meldpunt Modelfotografie. Doordat wij ons hebben ingeschreven als stichting en rechtspersoon zijnde kunnen wij veel meer doen voor iedereen die iets te maken heeft met modelfotografie).
  • Dat wij de modellenstichting lastigvallen, zelfs zouden bedreigen. (Wij hebben ooit is in het verleden toen de modellenstichting zich bekend maakte contact met hun gezocht voor een evt samenwerking, zie hiervoor een ouder bericht op de site. Niemand van de stichting heeft ooit Ronald Laken of de modellenstichting bedreigd. Wel is Yannick voordat hij hier lid werd aan zijn adres geweest om te vragen om een topic van laster over hem te verwijderen, echter wordt dat dit door Ronald Laken omschreven als bedreigen aan zijn adres).
  • Dat wij niks zouden doen tegen misstanden en dat we zelfs de foute personen beschermen en er niet tegen optreden. (Hier kunnen we heel kort over zijn, complete onzin. Wij treden juist tegen dit soort personen door middels van meldingen te verzamelen en te bundelen en deze te overhandigen aan de juiste instanties).
  • Dat de leden van de stichting allemaal labiele verwarde personen zijn.  (Hier kunnen we heel kort over zijn, complete onzin).
  • Dat wij fotografen inlichten als een model een klacht heeft en dan zelfs het model bedreigen. (Wij spelen geen informatie door aan andere personen. Alleen op verzoek van politie, justitie of rechtbank overhandigen wij dossiers. Wij staan in geschreven als rechtspersoon en hebben ons gewoon te houden aan de Wet Autoriteit Persoonsgegevens)
  • Dat wij enkel en alleen maar graag naakt fotoshoots doen met hele jonge en zelf minderjarige modellen. (Dit is gewoon uit de lucht gegrepen door Ronald Laken om ons in een slecht daglicht te zetten, want alle modellen die leden van de stichting naakt zouden shooten zijn ten allestijden 18+ oud). 
  • Dat er aangiftes tegen ons lopen en wij al zouden gehoord zijn. (Dit horen wij al meer dan een jaar, echter is niemand van ons nog gehoord door de politie. Daarin tegen lopen er tegen Ronald Laken zeker tien aangiftes wegens laster en smaadschrift).
  • Dat wij alleen uit fotografen zouden bestaan. (Onzin op dit moment is de verhouding van leden achter de schermen van onze stichting gelijk qua fotografen en modellen. Zelfs de bestuursleden bestaan niet alleen uit fotografen. Natuurlijk hebben we er ook graag visagisten/muah’s en evt ouder van een model, zodat we een zo mooi en breed mogelijke team aan vrijwilligers hebben).
  • Dat wij zijn partners zouden lastigvallen die samenwerken met de modellenstichting. (Wat bleek de modellenstichting plaatste bedrijfslogo’s op zijn site waarin hij verklaarde met hun samenwerken. Iemand had de bedrijven allemaal aangeschreven en kreeg berichten terug dat ze daar niks van afwisten en hebben de modellenstichting opdracht gegeven om het te verwijderen. Dit ging zelfs tot aan de integriteit afdeling van de politie. Aangezien die logo ook op zijn site was geplaatst.

Dit zijn maar een paar punten hierboven beschreven. Helaas worden er door dit soort dingen reputaties van personen geschonden en zijn er door die personen, maar ook door de stichting zelf aangiftes gedaan. bij de politie en hebben dit samengevoegd.

Wij van Stichting Meldpunt Modelfotografie betreuren het nog steeds dat het zo moet lopen. Wij hebben niks minder voor dan het beste voor iedereen die iets met modelfotografie te maken heeft. En riepen het al in het verleden en nu nog, steeds de modellenstichting is een mooi initiatief, echter de persoon Ronald Laken speelt het op een verkeerde manier. Je gaat niet andere mensen van laster en smaadschrift voorzien.

 

Team Stichting Meldpunt Modelfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *