Afscheid voorzitter

Per 1 juni heb ik (Erwin Verweij) mijn rol als voorzitter van Stichting Meldpunt Modelfotografie overgedragen aan Yannick van der Zwaan. Ook ga ik mijn werkzaamheden voor de stichting minderen. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet, samen met fantastische collega’s, om het wereldje van Modelfotografie veiliger en mooier te maken. Ik heb gemerkt dat het veel energie kost om de mensen aan te pakken die het voor ons allen verpesten. Ook heeft het mijn positiviteit flink aangetast.

Bedreigingen en verwensingen zijn mij gaan beïnvloeden en hebben er voor gezorgt dat ik geen energie meer heb om mijn inzet voort te zetten voor de stichting. Betekend dit dat foute fotografen, oplichters en misbruikers van deze mooie tak van fotografie, van mij af zijn? Nee dat zeker niet maar ik ga mijn energie op andere manieren inzetten. Mijzelf richten op mijn werk als coach en natuurlijk nog steeds als fotograaf.

Ik wens de mensen achter Stichting Meldpunt Modelfotografie alle succes en medewerking om het goede werk voort te zetten en wil vragen aan iedereen die onze fotografiewereld een warm hart toedragen hetzelfde te doen.

Erwin Verweij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *