Oproep: Actiegroep Jamzz

Deze oproep is ons aangeleverd door Actiegroep Jamzz

Wij zijn een groep gedupeerden uit de wedstrijd Jamzz Fashion Model georganiseerd door Vera Wesenbeek.

Sinds enkele maanden hebben wij ons verenigd omdat we ondervonden dat het een en het ander niet verliep zoals het moest lopen. We voelen ons opgelicht om velerlei redenen en hebben ondertussen een dossier opgekweekt over Vera en haar partner dat aan duidelijkheid niks te wensen overlaat.

We weten dat in het verleden met de vorige wedstrijden die ze organiseerde waaronder MissBelgiumMaxi ook tal van mensen zich achteraf bedrogen voelden maar dat dezen niks dierven uitbrengen hierover omdat zij, zoals wij vernamen, een contract ondertekend hadden waar zij een vorm van zwijgplicht waar zogenaamd zware claims aan vast hingen. Laat ons die mensen eerst verduidelijken dat zulk contract helemaal niet wettig is dat zij juridisch nooit enig recht op enige claim kunnen maken zolang jij kunt bewijzen dat wat je te vertellen hebt ook de waarheid is.
We weten ook dat er hierdoor ook nog velen gefrustreerd rondlopen omdat zij zich hierover nooit hebben mogen/durven uiten.

Momenteel zijn de reporters van het programma “Opgelicht ” van de Avrotros aan een diepgaand onderzoek begonnen waar heel wat ongeregeldheden bij naar boven gekomen zijn. Niet alleen mbt tot de wedstrijden maar blijkbaar met tal van mensen waar dit duo zaken mee deed. Telkens kwamen er opgelichte gedupeerden bij kijken.

Na de opname van het interview voor dit programma is het koppel duidelijk in zijn wiek geschoten en als een duivel in een wijwatervat proberen ze zich te ontdoen van alle blaam al spreken de feiten en de bewijzen spreken voor zich.

We doen dus een oproep aan eenieder die in het verleden ook met dit duo te maken heeft gehad en zich daarbij gedupeerd voelt.

Je kan ons mailen naar actiegroep.jamzz@gmail.com

Alvast bedankt voor de medewerking.
Met vereende krachten maken we meer dan waarschijnlijk een einde aan de dubieuze praktijken van dit tweetal.

Dit bericht is geplaatst in Model . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *